EN | FR | RU | CN
Outlook Web App - neuer E-Mail-ZugangOutlook Web App - neuer E-Mail-Zugang

Veranstaltungskalender 2015

Titel:Selbstständigkeit und Unternehmensgründung für Hochschulangehörige mit Migrationshintergrund
Zeitraum:18.11.2015 18:00 Uhr bis 18.11.2015 20:00 Uhr
Ort:Köthen
Beschreibung:

Das FOUND IT! Gründerzentrum lädt alle internationalen Studenten und Absolventen der Hochschule Anhalt am 18.11.15 herzlich zur Veranstaltung "Selbstständigkeit und Unternehmensgründung für Hochschulangehörige mit Migrationshintergrund" ein. Die Vorträge sind chinesisch und informieren rund um das Thema berufliche Selbstständigkeit von internationalen Studenten/Absolventen in Deutschland.

Wann: 18.11.2015 (Mittwoch)

Um: 18:00 Uhr

Wo: Mensa Köthen, Fasanerieallee, 06366 Köthen

Der Eintritt ist kostenfrei.

The FOUND IT! Entrepreneurship Center will planning an event on 18.Nov.2015 especially for our international students at the HS-Anhalt. All the lectures would be prepared by our international employees in different languages (Chinese and English), so that students, who come from different countries could know better about the FOUND IT! Entrepreneurship Center and they will also get more information about Self-employment and business creation.

The event on the subject of “Self-employment and business creation for foreign students” will be start by 6 p.m. in Mensa Köthen. Together we will discuss about the subject entrepreneurship with some companies.

FOUND IT!创业中心将于2015年11月18日为安哈尔特应用技术大学的所有留学生们特别举办一场关于创业的宣传活动。在此次宣传活动上,我们项目的外国员工将用不同语言为您进行宣传和咨询。这将是一次宝贵的机会,使留学生们更加清晰的了解FOUND IT!创业中心,并了解关于留学生创业的更多信息。

此次题目为“创业和组建公司之外国留学生篇“将于下午6点在科腾大学部Mensa正式开始。届时我们也将和一些受邀公司一起,围绕创业的话题进行交流讨论。

Erstellt von: Christian Schöne