Master course Oecotrophology (MOE)

Scripts

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Economics in Food Industry

  • General part (Allgemeiner Teil)
  • Location planning (Standortplanung)
  • Meat (Ökonomik Fleisch)
  • Milk (Ökonomik Milch)
  • Fish, Eggs and Honey (Ökonomik Fisch, Eier und Honig)
  • Production structures (Ökonomik Produktionsstrukturen)

Scripts Economics in Food Industry

 

Special food technology (Spezielle Lebensmitteltechnologie)

  • Meat as raw material (Fleisch als Rohmaterial)
  • Parameters (Kenngrößen)
  • Meat production (Fleischgewinnung)
  • Segmentation (Zerlegung)
  • Types of meat (Fleischsorten)
  • Meat cooling and freezing (Fleisch kühlen und gefrieren)
  • Offal (Nebenprodukte Fleisch)
  • Meat and meat products (Fleisch- und Wurstwaren)
  • Milk (Milch)
  • Milk machining (Milchbearbeitung)
  • Milk processing (Milchverarbeitung)
  • Fish (Fische)
  • Commodity economics fish (Warenkunde Fisch)
  • Eggs (Eier)
  • Honey (Honig)

Scripts Special food technology

Courses

Compulsory module

  • Specific food technology - animal products module

Elective module

  • Economics in food industry module

Page Course Handbooks Department 1 (page in German)