Master course Oecotrophology (MOE)
Scripts
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Economics in Food Industry
- General part (Allgemeiner Teil)
- Location planning (Standortplanung)
- Meat (Ökonomik Fleisch)
- Milk (Ökonomik Milch)
- Fish, Eggs and Honey (Ökonomik Fisch, Eier und Honig)
- Production structures (Ökonomik Produktionsstrukturen)
Scripts Economics in Food Industry
Special food technology (Spezielle Lebensmitteltechnologie)
- Meat as raw material (Fleisch als Rohmaterial)
- Parameters (Kenngrößen)
- Meat production (Fleischgewinnung)
- Segmentation (Zerlegung)
- Types of meat (Fleischsorten)
- Meat cooling and freezing (Fleisch kühlen und gefrieren)
- Offal (Nebenprodukte Fleisch)
- Meat and meat products (Fleisch- und Wurstwaren)
- Milk (Milch)
- Milk machining (Milchbearbeitung)
- Milk processing (Milchverarbeitung)
- Fish (Fische)
- Commodity economics fish (Warenkunde Fisch)
- Eggs (Eier)
- Honey (Honig)
Courses
Compulsory module
- Specific food technology - animal products module
Elective module
- Economics in food industry module