Dez12

06846 Dessau-Roßlau

Ivonne Dietrich

ivonne.dietrich(at)hs-anhalt.de

Absolventen, Design Research, Integrated Design, Integriertes Design, Intermediales Design, Dessau-Roßlau, Förderer, Internationale Studierende, Allgemeine Öffentlichkeit, Alumni, Studierende, Mitarbeiter, Partnerunternehmen, Studieninteressierte, Schüler, Erstesemester, Bewerber, Weiterbildungsinteressierte, Unternehmen, FB4

Designforum 164 – Funding Design Experiences. Alberto Iberbuden, MA Design (Dessau), Museum der Bildenden Künste, Leipzig

• © Alberto Iberbuden
12Dezember 2018, 17.00 – 19.00 Uhr

Normally we think of scholarships or financing as something static. But what if we see these opportunities as something dynamic that allows us to reach new goals and connect with more people? During this presentation, I would like to share some experiences and advice on how to make the most of funding opportunities in the field of design.

Industrial designer from Argentina with a focus on 3D visualization and prototypes. Founder of the Design and 3D Printing Centre in Argentina, a public organization focused on social projects with 3D printing. Granted by National Arts Fund (Argentina), Ministry of Science and Technology (Argentina), STIBET Scholarship (Germany), Culture Backstage (European Creative Network for Culture). Currently working at the Museum of Fine Arts in Leipzig.

Campus Dessau | Gebäude 01 | Raum 303

- Eintritt frei -

Das Designforum Dessau bietet allen Interessierten zweimal im Jahr ein Programm rund ums Thema Design – von Tagungen und Vorträgen bis zum Werkstattgespräch.