Prof. Dr. Thomas Kleinschmidt
Prof. Dr. Thomas Kleinschmidt
Publikationen
- Effect of glucose depletion during the synthesis of galactooligosaccharides using a trienzymatic system / Fischer, Christin. - Enthalten in: Enzyme and microbial technology, Bd. 121 (2019), S.45-50
- Time consolidation of skim milk powder near the glass transition temperature / Schulnies, Frank. - Enthalten in: International dairy journal, Bd. 85 (2018), S.105-111
- Combination of two β-galactosidases during the synthesis of galactooligosaccharides may enhance yield and structural diversity / Fischer, Christin. - Enthalten in: Biochemical and biophysical research communications, Bd. 506 (2018), 1, S.211-215
- alle Publikationen im OPAC sehen

Studienfachberater
Lebensmitteltechnologie (Berufsbegleitendes Studium, Fernstudium), Bachelor of Engineering, Lebensmitteltechnologie (Berufsbegleitendes Studium, Fernstudium), Master of Engineering, Akademischer Wound Consultant (Berufsbegleitendes Studium, Fernstudium), Hochschulzertifikat
Professor - FB BWP
thomas.kleinschmidt(at)hs-anhalt.de
Tel.:
+49 (0) 3496 67 2539
Fax:
+49 (0) 3496 67 2574
Geb. 80 - Technologiezentrum Köthen
Erdgeschoss
Raum 0.03
Hubertus
D-06366 Köthen
Aufgabengebiet
Lebensmittelverfahrenstechnik