Prof. Dr. Thomas Kleinschmidt
Prof. Dr. Thomas Kleinschmidt
Publikationen
- Characterization of bitter peptides in casein hydrolysates using comprehensive two-dimensional liquid chromatography / Höhme, Lisa. - Enthalten in: Food chemistry, Bd. 404 (2023), S.1-5
- Photometric extinction measurements to study dissolution kinetic of skim milk powder / Schulnies, Frank. - Enthalten in: International dairy journal, Bd. 130 (2022)
- Valorisation of sweet whey by fermentation with mixed yoghurt starter cultures with focus on galactooligosaccharide synthesis / Fischer, Christin *1986-*. - Enthalten in: International dairy journal (2021)
- alle Publikationen im OPAC sehen

Studienfachberater
Lebensmitteltechnologie (Berufsbegleitendes Studium, Fernstudium), Bachelor of Engineering, Lebensmitteltechnologie (Berufsbegleitendes Studium, Fernstudium), Master of Engineering
Professor - FB BWP
thomas.kleinschmidt(at)hs-anhalt.de
Tel.: +49 (0) 3496 67 2539
Fax: +49 (0) 3496 67 2574
Geb. 80 - Technologiezentrum Köthen
Erdgeschoss
Raum 0.03
Hubertus
D-06366 Köthen
Aufgabengebiet
Lebensmittelverfahrenstechnik