Dr. Kathrin Kabrodt
Dr. Kathrin Kabrodt
Publikationen
- Mate (Ilex paraguariensis) tea preparations: Understanding the extraction of volatile and non-volatile compounds upon variations of the traditional consecutive infusions / Kaltbach, P.. - Enthalten in: Food chemistry, Bd. 374 (2022)
- Screening of volatile compounds in mate (Ilex paraguariensis) tea-brazilian chimarrão type-by HS-SPDE and hydrodistillation coupled to GC-MS / Kaltbach, Pedro. - Enthalten in: Separations, Bd. 8 (2021), 9
- New HPTLC methods for analysis of major bioactive compounds in mate (Ilex paraguariensis) tea / Kaltbach, Pedro. - Enthalten in: Journal of food composition and analysis, Bd. 92 (2020), 103568
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Lehrbeauftragte - FB LOEL
kathrin.kabrodt(at)hs-anhalt.de
Geb. 20 - Neues Laborgebäude
1.Obergeschoss
Raum 114
Strenzfelder Allee 28
D-06406 Bernburg
Mitarbeiterin - FB LOEL
kathrin.kabrodt(at)hs-anhalt.de
Tel.: +49 (0) 3471 355 1144
Fax: +49 (0) 3471 355 91144
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Aufgabengebiet
Wissenschaftliche Mitarbeiterin